Jesmo sa vama


Dragi kupci, budući da je za nas zdravlje na prvom mjestu i i sada je potrebno više nego ikad da ga štitimo, poduzeli smo nekoliko mera da zaštitimo vas i naše kolege.

Dostava robe
Vaš paket će biti isporučen kurirom na vašu adresu.


Kako se pripremiti za preuzimanje paketa?
Preporučujemo da prilikom preuzimanja paketa nosite masku na licu. Ne zaboravite oprati ruke nakon primitka pošiljke. Preporučujemo da prilikom narudžbe odaberete plaćanje unaprijed kako biste mogli preuzeti pošiljku što je prije moguće i smanjili kontakt s drugom osobom.


Povrat robe i reklamacija
Mnogi od naših kolega ostali su kod kuće sa svojom djecom. Može se dogoditi da se vaše reklamacije i povratci rješavaju kasnije nego inače. Stoga smo produžili vrijeme za povrat ili reklamaciju robe na 365 dana.


Dedoles sitniš
Obično vam omogućujemo doprinijeti sadnji stabala. Zbog trenutne situacije, odlučili smo privremeno promijeniti namjenu akcije. 100% prikupljenih sredstava preusmjerit ćemo u fond Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) za učinkovitiju borbu protiv pandemije koronavirusa. Dedoles će udvostručiti sve doprinose kupaca do 75 000 HRK. Više informacija >>


Sigurnost naših zaposlenika
Svi koji imaju mogućnost rade od kuće. Tijekom rada u skladištu povećali smo preventivne higijenske mjere i povećali intenzitet čišćenja i dezinfekcije radnih površina.

Obavijestit ćemo vas o dodatnim mjerama.


Želimo svima vam puno zdravlja, snage i optimizma. Zajedno možemo.

Vaš tim Dedoles