Priče brandova

Svaki naš proizvod u ponudi mora neophodno ispunjavati dve karakteristike- mora imati originalan dizajn i još neku dodanu vrijednost. Pre dodavanja proizvoda u našu ponudu uvijek provjeravamo proizvođača i njegov društveni benefit. To je također razlog, zašto na drugim mjestima nećete naći sličnu kombinaciju originalnih komada na jednom mjestu. Pročitajte priče brandova koji su ponosni dijelovi našeg portfelja.

Izaberite brand

Vesele čarape Good Mood 

Mr. Gugu i Miss Go 

Lotus Leggings

Rock off

Vesele čarape Good Mood

Misija Dedolesa je neprestana potpora ljudske jedinstvenosti pružajući svima mogućnost pronaći u našoj ponudi ono, čime će izraziti samosvojnost. Zato smo u ime slogana: „svi smo različiti, svatko je poseban“ odlučili stvoriti brand veselih čarapa Good Mood. Naše vesele čarape dizajnirane su dizajnerima koji su se prijavili na javni poziv u Slovačkoj. Tipična značajka veselih čarapa je ta, što je svaka drugačija, no zajedno su savršen par. Razigrane, šarene i zahvaljujući dizajnerima govore priču. Priču o svatkome od nas, našoj kreativnosti, o tome, što volimo.

Što čini vesele čarape Good Mood posebnim?

Vesele čarape mogu se smatrati savršenim modernim komadom, ne dosadnim božićnim poklonom. Njihova uloga širenje je svijesti o jedinstvenosti svatkoga od nas i učiniti naš dan još veselijim. Sa osmijehom na usnama sve će uspijeti.

Simbol različitih čarapa povezan je također sa Svjetskim danom osoba sa Down sindromom koji svake godine 21.3. obilježavamo „izazovom čarapa“. Čarape su postale simbol tog dana, zato što kromosom podsjeća na njihov oblik. Govori o tome da iako su ljudi s Down sindromom različiti, oni su izuzetni i mogu nas inspirisati.

Mr. Gugu i Miss Go

Mr. Gugu i Miss Go danas se smatra jednim od najdinamičnijih modnih brandova u Europi. Brand je nastao u Poljskoj kako bi svaki čovjek imao priliku izraziti svoju jedinstvenost i izdvojiti se iz mase. To je odjeća koja će vas uvjeriti svojim kvalitetom i bezkompromisnim stilom, svatko može osjetiti slobodu i biti svojstven. Donosi boje i atraktivan dizajn na ulice velikih gradova i manjih mjesta.

Što čini komade Mr. Gugu i Miss Go posebnim?

Brand Mr. Gugu i Miss Go ne pravi kompromise ni u stilu ni u procesu proizvodnje. Svi komadi odjeće su 100% dizajnirani, šiveni i tiskani u Bielsko- Biala u Poljskoj, podupirući lokalno gospodarstvo i obezbijeđujući razvoj novih tehnologija. To je povezano sa činjenicom da ne želi prenijeti proizvodnju u Kinu. Ne štede na plaćama svojih zaposlenika, jer shvaćaju da oni reprezentiraju tvrtku izvana te je cijeli poslovni model temeljen na lojalnosti zaposlenika i partnera bez kojih ne bi postigli ništa.

Proces proizvodnje u potupnosti uzima u obzir zaštitu okoliša. Svi komadi odjeće proizvedeni su pomoću tehnologije koja minimalizira tekstilni otpad preciznim rezanjem u tkanine. Boje odjeće ne sadrže nikakve opasne tvari te su stoga ponovno dobili certifikat STANDARD OEKO-TEX® 100. To je svjetski priznat, neovisan sustav certifikacije koji ocjenjuje materijale, poluproizvode i gotove tekstilne proizvode na svim razinama obrade. Certifikat je veoma teško dobiti, dobit će ga samo tvrtke koje ispunjavaju stroge kriterije za sve dijelove odjeće.

Njihove atraktivne dizajne koje sadrže svjetski poznata umjetnička djela i totalno lude motive stvorene u suradnji sa suvremenim umjetnicima možete naći na duksericama, majicama, tajicama, kupaćim kostimima i ruksacima. Svi su proizvedeni od kvalitetnih materijala: pamuka, spandeksa, poliestera i najlona.

Lotus Leggings

Brand Lotus Leggings započeo je pisati svoju priču jednostavnom idejom: izazvati želju žena da izraze sebe i osjećaju se ugodno dok nose kvalitetne tajice. Brand je osnovan u USA samo kao e- trgovina i prerastao je u globalni brand. Danas pored tajica nudi mnogo drugih komada, uvijek je središnji cilj izražavanje individualnosti i onoga, što volimo kroz originalan dizajn.

Što čini tajice Lotus Leggings posebnim?

Tajice branda Lotus Leggings šiju se u Kini. Proizvođač se fokusira na visok standard proizvodnje i kvalitet svojih proizvoda. To obezbijeđuje i poštenim plaćama za svoje zaposlenike, trudi se zapošljavati talente, grupe u djelimično nepovoljnom položaju, na primjer samohrane majke. Materijali korišteni za proizvodnju tajica za razne primjene testirani su duže vrijeme. Tajice su dizajnirane za sve tjelesne aktivnosti, imaju specijalna vlakna koja reguliraju uklanjanje znoja. Tajice su u potupnosti ispisane u bojama koje se ne ispiru i ne sadrže nikakve opasne sastojke.

Rock off

Rock off je engleska tvrtka sa veleprodajnim skladištima u Liverpoolu, koja se bavi isključivo veleprodajom licencirane odjeće i dodataka najvećih glazbenih zvijezda i likova iz računalnih igara, filmova i serija. Majice vam omugućuju izraziti vaš glazbeni i filmski ukus.

Što čini komade Rock off posebnim?

Majice su proizvedene od 100% pamuka omogućavajući vam maksimalnu ugodnost također tijekom letnjih noći provedenih na festivalima. Svi komadi koje imamo u ponudi, bez obzira da li je u pitanju odjeća ili šalice, su 100% originalni i imaju licencu, visokokvalitetan ispis bez AZO boja.