Više o dodatnim uslugama

Prioritetna obrada narudžbe

Želite što prije primiti vesele proizvode? Zahvaljujući ovoj usluzi, vašu ćemo narudžbu obraditi kao prioritetnu, tako da nećete trebati čekati u redu s drugima. Tako će se ubrzati cjelokupno vrijeme obrade dok paket ne preuzme dostavna služba.

*Prioritetna obrada narudžbe opcionalna je usluga. Ako je ova dodatna usluga odabrana, obrada narudžbe Kupca postaje prioritetna u odnosu na narudžbe koje nisu predmet prioritetne obrade, tj. dodatna usluga prioritetne obrade nije odabrana u košarici za kupovinu. Prioritetna obrada provodi se odabirom ove dodatne usluge u košarici za kupovini i plaćanjem njezine cijene. Cijena ove usluge navedena je u košarici za kupovinu.

Naknada za obradu za narudžbe manje od 15 € (110 kn)

Za narudžbe u vrijednosti manjoj od 15 eura* (uključujući), naplatit će vam se 1,86 eura. Ova nam naknada pomaže da pokrijemo trošak materijala za ambalažu te rada osoblja u skladištu kada šalju vašu narudžbu. Dodajte mali artikl u svoju košaricu i naknadu ćemo pokriti za vas.

*znači vrijednost robe u narudžbi s PDV-om, bez usluga

Cijena usluge: 1,86 eura

Sigurna dostava

Ako je vaš paket oštećen, izgubljen ili postoji drugi problem u vezi njega tijekom dostave, odmah ćemo ponovno poslati robu. Samo odaberite dodatnu uslugu sigurne dostave i ne trebate čekati rješavanje potencijalne reklamacije s dostavljačem.

Cijena usluge: 1,46 eura

Promjena za ekološki prihvatljivu ambalažu

Brinemo o okolišu. Stoga nastojima stalno smanjivati količinu plastike u ambalaži za vašu veselu narudžbu. Donacija nam pomaže da pokrijemo trošak ekološki prihvatljive ambalaže i tako se smanjuje ugljični otisak i osigurava bolja budućnost za naš planet.

Cijena usluge: 0,93 eur