8. rođendan tvrtke Dedoles


U Dedolesu znamo da svaki od naših kupaca voli vesele dizajne i slobodu odijevanja. Otkrijte 8 zanimljivosti koje su se dogodile u Dedolesu u posljednjih godinu dana kako biste i vi saznali nešto više o nama.


1. Imamo vlastiti tim za razvoj proizvoda. Do 90 % novih motiva potječe od naših stručnih slovačkih dizajnera, koji asortiman proizvoda tvrtke Dedoles obogaćuju s više od 200 novih proizvoda godišnje. Dodana je nova linija donjeg rublja, niskih čarapa i sportskih čarapa. Svoju ponudu želimo stalno obogaćivati novostima koje će vas iznenaditi i razveseliti.


2. Radi kvalitetnije obrade narudžbi i većeg zadovoljstva kupaca preselili smo robu u nova i veća skladišta te smo poboljšali svoje web-stranice, IT sustav i skladišni sustav.


3. U sklopu programa Dedoles sitniš pomogli ste nam zasaditi 50 000 stabala u Nacionalnom parku Tatra, što je približno 40 hektara šume. U sadnji je sudjelovalo više od 700 volontera. Najljepša hvala svima!


4. Proširili smo se na nova tržišta. Naše proizvode danas ne kupuju samo kupci iz Slovačke, već i iz Češke, Mađarske, Poljske, Austrije, Slovenije, Rumunjske, Bugarske, Hrvatske, Njemačke, Francuske, Belgije, Velike Britanije, Nizozemske i Irske. Planiramo se širiti i dalje.


5. Broj članova Dedolesova tima raste. Već nas je više od 130! Međusobno smo različiti, ali zajedno smo savršen tim. Vlasnik i osnivač tvrtke Jaro Chrapko proslavio je 30. rođendan i očekuje prinovu u obitelji, što znači da će nam se uskoro pridružiti još jedan mali član Dedolesova tima.


6. Velikom kampanjom Izazov čarapa podigli smo svijest o Downovu sindromu u više od deset zemalja. Zahvaljujući vama uspjeli smo donirati 8000 eura Udruzi za Downov sindrom u Slovačkoj i još 2533 eura međunarodnoj organizaciji Down Syndrome International, koja okuplja i podržava pojedince i organizacije iz cijelog svijeta. Ne planiramo prestati.


7. Čak ni koronavirus nije nas uspio zaustaviti! Zahvaljujući vama donirali smo 55 830 eura Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji za borbu protiv pandemije bolesti COVID-19. Gotovo 4000 pari čarapa Medicina donirali smo liječnicima i zdravstvenim djelatnicima da bismo im zahvalili na njihovu predanom radu.


8. Razveselili smo više od 700 000 kupaca.

Samo protekle godine obradili smo više od pola milijuna narudžbi veselih čarapa! Sjajno je što vas naši proizvodi tako usrećuju, iako je zapravo riječ o malim stvarima.


Već se radujemo još jednoj uspješnoj godini za Dedoles. Hvala vam na podršci jer bez vas ne bismo uspjeli