Velika nagradna igra za talente


Nacrtajte dizajn i pobijedite!


Imate li talent i odličnu ideju? Dizajnirajte vesele čarape i pridružite se našoj nagradnoj igri. Svaki mjesec naši pobjednici dobivaju poklon kupone u ukupnom iznosu od 1 600 kn!


Pravila nagradne igre

1. Nacrtajte temu Dedoles čarapa na kartici koju vam šaljemo sa svakom narudžbom.

2. Fotografirajte svoj dizajn i podijelite ga na Instagramu ili Facebooku. Koristite oznaku #mysock i nemojte zaboraviti spomenuti @dedoleshr. Ako ga podijelite na Facebooku, prenesite sliku kao objavu na našoj Facebook stranici, nemojte je slati u komentarima.

3. Pratite nas na web stranici i društvenim medijima gdje ćemo svaki mjesec objaviti imena pobjednika.

Trajanje nagradne igre: od 1. 7. 2021 do 31. 6. 2024.

Nagradna se igra održava istovremeno u svim državama gdje Dedoles posluje. Svaki ćemo mjesec odabrati tri pobjednika među svim sudionicima koji će dobiti poklon kupone za svoje originalne modele da kupe zabavne stvar u internetskoj trgovini na www.dedoles.hr.


Nagrade:

1. mjesto: kupon u vrijednosti od 800 kn

2. mjesto: kupon u vrijednosti od 400kn

3. mjesto: kupon u vrijednosti od 400 kn


Pobjednici →


Važno: Željeli bismo ukazati na grešku u tekstu na karticama koje prilažemo u svakom paketu. Zbog greške u prijevodu, na karticama je pisalo da pobjednike nagradne igre talenata izvlačimo svaki dan, ali se izvlačenje zapravo održava samo jednom mjesečno, kako je navedeno u pravilima na ovoj stranici. Iskreno se ispričavamo zbog nesporazuma. Kontinuirano nastojimo poboljšati kvalitetu naših prijevoda, a to ne bi bilo moguće bez vaših dragocjenih prijedloga.


Hvala vam na predivnim dizajnima!