Hento Toto x Dedoles

Dedoles dolazi s iznimnom ograničenom kolekcijom čarapa. Nastala je u suradnji s inkluzivnim kreativnim brendom HENTO TOTO, koji spaja vješte crtače s intelektualnim teškoćama s profesionalnim grafičkim dizajnerima, dizajnerima i ilustratorima.

 

"Osobe s intelektualnim teškoćama često bi htjele raditi, ali nemaju uvijek i dobivaju ovu priliku. Drago mi je što smo kroz našu suradnju s brendom HENTO TOTO uspjeli podržati jedinstveni koncept integracije rada koji može biti inspiracija i drugim organizacijama", Jana Hrubcová, voditeljica održivosti Dedolesa.

Ova limitirana kolekcija veselih čarapa napravljena je u suradnji sa sedam crtača koji su dizajnirali uzorke, a koje su dalje razvili Dedoles dizajneri.

 

O kreativnom brendu Hento Toto

Inkluzivni kreativni brand HENTO TOTO predstavlja inovativan model integracije rada. Zapošljava osobe s intelektualnim teškoćama kao crtače koji rade s profesionalnim grafičkim dizajnerima, dizajnerima i ilustratorima. Pokriva ga građanska udruga Was Once a Man, koja od 2006. pomaže osobama s intelektualnim teškoćama.

www.instagram.com/hento_toto_official/

www.hentototo.sk